Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güney Asya İçin El Ele (Konser)
02-02-2005, 07:52 PM
Güney Asya İçin El Ele (Konser)
5 ŞUBAT CUMARTESİ Yer Yedikul Zindanları

110,Aslı,Aylin Aslım,Athena,Çilekeş,Direc-t,Esra Kahraman,Gece Yolcuları,Gripin,Hakan Tamar, Kargo,Kesmeşeker,Kurban,Manga,Mor ve Ötesi,Nev,Pamela,Suitcase,Vega

Bilet Fiyatları
Tam : 20 YTL (20.000.000 TL) Öğrenci : 10 YTL (10.000.000 TL)

Nasıl Gidilir: Eminönü'nden 80 Eminönü - Yedikule hatlı, Taksim'den 80 T Taksim - Yedikule hatlı otobüslerle ulaşım mümkündür. Ayrıca Sirkeci Garı'ndan banliyö treni ile ve Aksaray'dan taksi dolmuş ile Yedikule Zindanları'na ulaşılabilirsiniz.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-02-2005, 09:08 PM

teşekkürler özellikle yer tarifi için
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2005, 09:35 AM

bu havada galiba gitmem biras zor olur gibi geliyo bana
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2005, 10:08 AM

abi iptal oldu diolar..yani BAK iptal olduğunu söledi bana.."parayı Kızılay istemiş,BAK çılar da biz faturasını her şeyini insanların önüne koyucaz bu yardım size değil güney asyaya demiş.
Kızılay da biz olmadan yollayamazsınız demiş.
bizimkiler de delirmiş iptal edioz a.k. demiş.
kızılay o parayı yicek ve yine bi bok yapmicak diye biz niye götümüzü kasalım madem demişler."

yani bana böle şeyler sölendi.hatta hasonowic ve cheki de yanımdaydı şahitler bak.=)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2005, 02:15 PM

televizyonda deðilmi bu þimdi?
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2005, 02:32 PM

Bu havada acık hava konseri olurmu mınaa koııım bunu konseri hazırlayanların kışın ortasında acık havada sikmişler galba yada aptal bunlar yaaada ne biliyim mınaa koım salaklık bence sadece salaklık...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2005, 03:35 PM

valla oluyo konser şuan karşımda trt 1de çalıyo...
açın bakın.... güzel
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2005, 08:10 PM

böyle seyler olmalı yapılmalı ve yapıldımı gidilmeli
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2005, 09:12 PM

pin-up la izlemeye başaladım pin up vokal sikiti..skter çekti bi de aşrkı sonunda..basçı süperdi ya..
nesee SUITCASE e bi kes daha hayran kaldım,harika çalıo ve söölüolar fakat denyoalr eşlik etmediler parçalara salak mıydı izleyici yaa ENJOY THE SLINCE ı bilmiolardı...
süperdi grup ya hala tadı damğımda=)))suitcase i bundan 3 yıl kadar önce de dinlemiştm,çok ii herifler yaa çok sefiom..
oha ya sevgi patlaması oldu ne bu be anaç anaç yazdım?
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2005, 02:25 AM

pin up ın bascısı hakkaten güzel di.konser sik gibiydi bence en azından t.v den öyle görünüyodu.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2005, 10:02 AM

ama maç kodular yaaa hepsini vermediler.......
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2005, 10:27 AM

oh ii bari ypılmış..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2005, 10:56 AM

yapıldı seyirci bu kadar boktan olabilirdi...pin up bnce yeterince iidi...basçı zaten yeterince ii ama ılgına kimse bok atamaz gayet iidi vokali...yalnız götümdeki tüyler donup birbirine yapıştı....bu kadar soğuk olabilirdi ayaıdaki çift çorap pantolonumun altındaki uzun paçalı don ve üstündeki 5 kat şeyin altında bile üşüdüm....en son dire-t i izleyebildim sorada çıktım zaten üşyüp...kurbanı fln televizyondan izledim ama herifler bile ne çalabiliolardı nede söleyebiliolardıı soğuktan....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2005, 12:26 PM

Bende konseri t.v den izledim ama t.v bayaa kötü geliioodu... Zaten o konserde t.v den izlenirdi ancak o sogukta en fazla 2-3 grup izlenirdi saten... bide bu konseri yedikulede yapıcaklarınaa abdi ipekcide yapsalardı daha guzel olurdu.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2005, 03:12 PM

demi saat 1e kadar ordaydım dondum. geberdim. hala kendime gelemedim. adamlar arkda çay filan içiyorlar sonra gelip çok mu üşüyorsunuz diyorlar utanmadan. eve geldiğimde baştan aşağı çamur olmuştum
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2005, 03:17 PM

pin-up'ın gitar bi gitarın akorunu bozdu hatta bozmakla kalmadı gitarı bozdu. soğunda etkisi var tabi. ikinci gitarında akorlar soğuktan çok kötüydü. bi ara ılgın monitörün üstüne uçtu. güzeldi ama aksaklıklar onları da etkiledi.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-02-2005, 01:15 PM

bn ilgin saolsun sahne arkasinda sicak cay ve beles bira ictim...hehe ama sorada baktilarki kart bnm deil almadilar bi daha olsun uzunca bi sure ucun guzeldi=)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-02-2005, 04:46 PM

ewet yaaa bende ordaydım... ama sahnenin arkasında... biraz daha iiidi orası... gece yolcularının rodisi olaraktan ordaydım ben... orda 10 tane neskafe içtim beleş...
nancy nin dediği bigi abdi ipekçide olabilirdi konser... on adım karşıda yaa kardeşim... madem yardım konseri olcak... bi o kadar grup çıkıyo eee seyirci bekliyorsunuz gelcek olan... o soğukta gelenler harbiden iii dayandılar... ben sahne arkasında geberdim soğuktan bide seyircileri düşünmek bile istemiyom.... ama sonuç olarak konser çok iiidi... pinup ı izleyemedim... suitcase bence biras hava şartlarından dolayı kötüydü...
kurban iiidi hatta iii değil süperdi....
şu bi gerçek o konsere gitmeyenler yada tv den izlemeyenler neler kaçırdıkların farkında bile değiller... çünkü o kadar grup bidaha bir araya gelmez...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-02-2005, 08:58 PM

Haziran ayında fln oysaydı giderdim yada mayıs nisanda olabilir yada kapalı bi alanda ewt abdi ipekcide olsaydı daha gusel olurdu dimi....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  PunkVoter Konser Turu icin Tarihler Aciklandi. liberté 0 308 20-03-2004 09:24 PM
Son Mesaj: liberté