Derecelendir
  • 1 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blink182
20-06-2004, 01:54 PM
Blink182
blink182 adlı punk rock grubu şahsen benim en çok sevdiğim gruptur.sevenini çok olduğu gibi sevmeyeni de çoktur.çocuk grubu derler.bence poppunkın offspringle birlikte en soylu gruplarındandırlar.yeni çıkan good charlotte,simple plan gibi gruplara öncülük etmişlerdir.espiri anlayışlarıda süperdir.grup üyeleri tom(elektro),mark(bass),travis(davul) olaraktır.öyledir.özellikle travis süper çaldığı için bateriyi diğer gruplara bin basar blink.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://blinkbilge.sitemynet.com/blinkbilge">http://blinkbilge.sitemynet.com/blinkbilge</a><!-- m --> adresinde neler yokturki blink182 ile ilgili. :rock:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-06-2004, 08:45 PM

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee​eeeeeeee :roll: sen dinle bence hic bi ise yaramazlar

bateristi cadillac araba koleksiyoncusu olan gurup punk gurubu olabilirmi?
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-06-2004, 11:44 PM

zaten kendileri punk felsefesine kar_1 olan punk grubu.
TEENAGE RULES THEY ARE FUCKED AND BORING.(senin gibilere yazm1_lar bu _ark1y1)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 12:14 AM

ben en çok manyak kliplerini seviyorum
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 07:53 AM

bo_alt1m sistemlerinin marifetlerini ve bi taraflarn1 görmekten g1na geldi,pank felsefesine kar_1larsa NASIL PUNK grubu olular?bari demesinler...taam kural yoktr ama biras mant1kl1 olak..
pank biri blink dinlese de,her bilink dinneyen punk diildr..
bence.....
hepsi ayn1 bok yeni punk isimli z1rvalar1n....PARA 0Ç0NDE YÜZÜP HER^EY BO^ 0ÇEL0M SEX YAPALIM DEMEK KOLAYDR....hani pankt1n paraya siktiri çekcektn?para için her_eye taam demicektn?
e adamlar zengin,bi_ii diyemiom neresi pank _imdi alla alaa......dövme piercin..c1k c1k.........................
sinirim oynad1....sustum :rock:
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 12:35 PM

:claw
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 01:26 PM

Alıntı:hepsi ayn1 bok yeni punk isimli z1rvalar1n....PARA 0Ç0NDE YÜZÜP HER^EY BO^ 0ÇEL0M SEX YAPALIM DEMEK KOLAYDR....hani pankt1n paraya siktiri çekcektn?para için her_eye taam demicektn?
e adamlar zengin,bi_ii diyemiom neresi pank _imdi alla alaa......dövme piercin..c1k c1k.........................
+1
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 01:43 PM
zavallısınız
blink hakk1nda at1p tutanlar çok bilgili insanlar san1yolar kendilerini heralde...sadece travisin cadillac koleksiyonu veya tom ve mark seksapel esprilerinin mi onlar1 me_ur yapt1g1n1 san1yosunuz...eer onlara punk demiyosan1z,ne diyceksiniz...good charlotteun falanda öncülüünü yapm1yolar... ba_tan sona e_sizler ve belki onlar hakk1nda en ufak fikriniz olsa, bu kadar zenginlii müzikleriyle kazand1klar1n1 bilirsiniz...gerçek punk 1n anlam1n1 çok bilenler "o kötü grup, bu boktan" diyip dururdu zaten.. burda blinke laf etçekseniz, gerçek nedenlerle ele_tirin..ve siz daha sadece ad1n1 duymu_ken onlar gece gündüz MÜZ0K YAPIYO, BUNUDA AKLINIZA SOKUNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 01:47 PM
Re: zavallısınız
brody182 Yazılan:blink hakk1nda at1p tutanlar çok bilgili insanlar san1yolar kendilerini heralde...sadece travisin cadillac koleksiyonu veya tom ve mark seksapel esprilerinin mi onlar1 me_ur yapt1g1n1 san1yosunuz...eer onlara punk demiyosan1z,ne diyceksiniz...good charlotteun falanda öncülüünü yapm1yolar... ba_tan sona e_sizler ve belki onlar hakk1nda en ufak fikriniz olsa, bu kadar zenginlii müzikleriyle kazand1klar1n1 bilirsiniz...gerçek punk 1n anlam1n1 çok bilenler "o kötü grup, bu boktan" diyip dururdu zaten.. burda blinke laf etçekseniz, gerçek nedenlerle ele_tirin..ve siz daha sadece ad1n1 duymu_ken onlar gece gündüz MÜZ0K YAPIYO, BUNUDA AKLINIZA SOKUNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!
tamam onlar punk ... niye sinirleniyosunki onlar senin anan baban deilki onlar1 bu kadar ate_li savunas1n rahatla ....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 01:50 PM

olsun...anam babam deiller ama..beni dü_ündükçe ba_ka yerlere götüren insanlar...hayranl1k ne demek bilirmisin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 02:43 PM

ben onlar zengin die yada cadillac kolecsiyonu var die sevmemezlik etmiyorum

sende soledin punk felsefesine kars1lar nas1l olur o zaman nie punk gurubu die geciniolar

bide biri demis punk olanda blink5435 dinler olmayanda dinler kesinlikle kat1l1yorum ama blink dinleyenler o punk olmayanlar kendini punk san1o o travis gibi beni bu k1l edio sonra kars1na gelip artislik yap1o
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 05:45 PM

tartismaya bile gerek yok gereksiz bi baslik üzüldüm sadece klipleri eglenceli o kdr
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 09:14 PM

travis denilen kisi cidden iyi caliyo. ama Dave Weckl'in ustune tanimam davulda.=). Dave Weckl bi basciyla caliyodu bascida sayko bisiydi taniyan varsa bana ismini iletebilir mi ? bulamadim bi turlu.. "Dave Weckl Band" de deil ama.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 10:03 PM

davulcu=jack de johanette, billy cobham+daha nice insanlar...
basç1=dave holland, marcus miller+daha nice insanlar ad1n1 bilmediim...
gitarist=john mclaughlin,jimi hendrix.........................
vs vs daha böle uzatabiliriz listeyi fln fistan...
dave weckl ciddi motor gibi...çokda ii çal1o ama bana hiç bi zaman jack ve billy amcam1n verdii hazz1 veremedi...

bilinke gelince...yapt1klar1 müzik bnce gayet kötü...bu kelimeye dikkat "bence".... müzikal aç1dan hiç bir manas1 yok yapt1klar1 müziin...ne biliim bi clash yada sex pistolstaki yada dead kennedysteki o melodik duyguyu "bana" hiç bi _ekilde veremio...davulcular1 çok tepinio...ii çal1o olabilir ama çok _ovenist bi herif "bence"....adam1n gitar1nda ton ayar1 yok...insan biraz farkl1 ses kullan1r dimi yok öle bi_i...basç1n1nda gitaristinde sesleri korkunç "bence".....o gitardaki herif 1k1narak sölüomu_ gibi gelio "bana"... klipleri elenceli...ve son olarak "bnce" bu adamlar punk deil...çünkü i_leri güçleri _ov yapmak...çüküme kadar heryerime dövme yapt1r1r1m bilumum yerime piercing takar1m sora atlar1m z1plar1m i_te oldum punk die bi_i olamaz...olmamal1...seven sever sevmeyen sevmez..."bn" sevmem mesela...ama sevenler, hayran olanlar olabilir...buyursunlar olsunlar...ama "bence" bilink fasulyedir..._ovenisttir...yapt1klar1 müzik "bence" bi boka benzemez...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 10:48 PM

yaaa tabi tabi blink182 1 avril 2 hatta en kral pank onnar.Müzik yapmak için müzik yap1p para kazanamayan kendini y1rtanlar deil mtv de dola_1p paralar1 saçarak biz diy klip çektik diye geçinen blink pank.Walla bence adamlar ii müzik yap1yo bu konuda kesin kat1l1yorum hem de baya ii yap1yo ama punk sounduna yak1n ve ii müzik yapmak punk olmak manas1na gelmio arkada_lar.Hayran1da olabilirsiniz hatta kendiniz punk olabilirsiniz ve de punk olmayan bi gruba hayran olabilirsiniz ama siz seviyosunuz diye onnar pank deil.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2004, 11:24 PM

_ark1lar baya s1k1c1 tekrar ediyor, dövmeler güzel, cadillac ta güzel, adamlar elenceli, klipleri komik, travis ii davul çal1o, tonlar kötü, pank mank desen banane naaparlarsa yaps1nlar anlamam onlarda anlamaz ve sallamaz heralde.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 07:26 AM

ya bilink435873 fanatiklerine diyorum ki:ya buras1 forum,görü_ümüzü yazcaz,yok kald1ram1yosanz yazmay1n blik47264 diye ba_l1k...ayr1ca benm müzikalitem blink vs gibi ossuruktan gruplarla ölçülmüyo,ya da herkesin...
dinledik de konu_uyoz di mi?evet dinledik,dinlemeden yorum yap1lmaz....
bi_ii dinlenecekse yorumu yap1lcaksa KÖPEK G0B0 DE SALDIRILMAZ....bn bu ba_l1a bi daa bi _ii yazm1cam,çok saçma harbiden!
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 08:47 AM

tekrar eden sizsiniz tamam m1 siz kendinizi ne san1yosunuz he koku_mu_ punklar c1k c1k ayr1ca senin de ayakkab1lar1n delik boardun yamuk saçlar1n kar1 gibi ehueueuhe sanan sölüyorum sana sen kim olduunu biliyosun
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 10:35 AM

lan umut sende duman dinlionya !!!
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 10:55 AM

beyler tamam art1k ya hakaret baslad1 ar1k b1raz sak1n olun

ama kabul edilmesi gereken bir sey varki o da blinkin punk olmad1g1
ama kl1pleri baz1 sark1lar1 belk1de heps1 k1m1ne gore guzel oldugu gibi kimine gorede kanalizasyondan beter olabilir bu cok normald1r

lutfen sadece zevkleriniz yuzunden tart1smay1n
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 11:01 AM

k1saca blinke "punkrock" grubu ama "punk" grubu deil diebilirmiyiz???
deriz
ben diom
sizde dein
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 11:06 AM

evet deriz deriz deriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz (punkrock)
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 11:50 AM

blink182 adl1 punk rock grubu _ahsen benim en çok sevdiim gruptur diyerek ba_lam1_1m ilk mesaj1m1 att11mda(kONUYU açan da benim).ama siz yok blink punk deil o deil bu deil demi_siniz.siz punk diyince sex pistolsa benziyomu? diye dü_ünüyonuz.ayr1ca dinledikte konu_uyoz diyenlere de laf1m var eminim dinlediysenizde enema of the states(all the small thingsin olduu) albümünden itibaren dinlemi_sinizdir.dude ranch adl1 albümlerine yolluyorum sizi.dvd varsa bi kiralay1n harder faster faster harder adl1 dvdlerini.tam anlam1yla tan1y1n grubu.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 11:51 AM

Cheki Yazılan:lan umut sende duman dinlionya !!!

e onalr1n punk olduunu idda etmiom,edilemz de ztn k1romsu bi grup onlarsmile
exploited için de böürüyolar dedim yane bak1n sefdiim bi grup için dedim hem de...
yok ya harbiden dala_ma olmas1n.hakaret fln olmas1n,dooru konu_al1m..
Alıntı Yaparak Cevapla
22-06-2004, 11:54 AM

Cheki Yazılan:k1saca blinke "punkrock" grubu ama "punk" grubu deil diebilirmiyiz???
deriz
ben diom
sizde dein

ben de dedim :rock:
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »