Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Okumadan geçme amk!
27-07-2010, 06:26 PM
Okumadan geçme amk!
ya mk şu siktiğimin forumuna internete girdiğim her an giriyorum. tamam admin veya moderatörler girmiyor olabilir ama bu 3bin küsür kullanıcının 100 ü nerde ya. saçma salak facebookta zaman öldürceğinize gelin şurda günde eskiden olduğu gibi bir paylaşımda bulunalım. dirilmek lazım. eski turkpunkın birinci evresine dönmek lazım...foruma giren herkes girsin birşeylere cevap versin birşeyler konuşssun olan festivaller konuşulsun gelen konuşulsun giden konuşulsun olan şeyler konuşulsun. fanzinler tanıtılsın ortak fanzinler yazılsın birşeyler yapılsın.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-08-2010, 11:38 PM
RE: Okumadan geçme amk!
forumu tamamen unutmusum amina koyum netten muzik arastiriyodum aklima geldi bakimd dedim ne var ne yok eskiden ne guzeldi konusulurdu hersey film muzik fanzin siyaset herkes gitmis birakmis forumu muratxxx mi neydi mod gibin bisey forumu sikip attgndan beri kimse girmez oldu bu forum artik eskisi gibi asla olmaz.

turnaround fade away shot.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
13-08-2010, 12:24 AM
AS müminler ben burdayım!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
13-08-2010, 09:03 PM
(08-08-2010 11:38 PM)tragedy Yazılan:  forumu tamamen unutmusum amina koyum netten muzik arastiriyodum aklima geldi bakimd dedim ne var ne yok eskiden ne guzeldi konusulurdu hersey film muzik fanzin siyaset herkes gitmis birakmis forumu muratxxx mi neydi mod gibin bisey forumu sikip attgndan beri kimse girmez oldu bu forum artik eskisi gibi asla olmaz.

belki değiştirebiliriz diye düşünüyorum cheki bile forumla artık ilgilenmiyor şu an ne yapıyor bilmiyorumda. pek rasgelemiyoruz.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-08-2010, 12:26 AM
way be uzun zaman oldu yazmayalı kimseler kalmamış artık

0y Fuckin Life:exclamation:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-09-2010, 02:00 AM
istanbul universitesi avcilar kapmusunde okuyan var mi la varsa goruselim onun disinda napiyosunuz amk hepiniz? msn verin ole konusalim yada disarda falan toplanalim ne bilim zaman gecer mi bole lan

tragediest@hotmail.com

turnaround fade away shot.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »